30 iunie 2014

Sase minori care s-au rasturnat cu hidrobicicleta in Dunare, salvati de politistii de frontiera


  Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Moldova Veche, impreuna cu politistii din Moldova Noua, au salvat de la inec sase copii aflati pe o hidrobicicleta care s-a rasturnat pe Dunare.

In data de 29.06.2014, ora 18.05, in urma unui apel telefonic primit de la Politia Orasului Moldova Noua, politistii de frontiera au fost solicitati pentru a interveni cu o ambarcatie in ajutorul unor persoane ce s-au rasturnat cu o hidrobicicleta in fluviul Dunarea, pe directia kilometrului fluvial 1055,5, in dreptul localitatii Pojejena, la aproximativ 100 de metri de malul romanesc.
La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj al politiei de frontiera cu ambarcatiunea din dotare, impreuna cu un lucrator din cadrul Politiei Transporturi Navale Moldova Noua, intervenind oportun pentru salvarea celor sase persoane aflate in pericol de inec dupa ce hidrobicicleta pe care se aflau se rasturnase.
Cele sase persoane au fost aduse la mal in siguranta de catre politistii de frontiera, ocazie cu care s-au stabilit ca toti cei in cauza sunt minori, fapt pentru care au fost incredintati parintilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana