3 iunie 2014

Tigari ascunse in cutii pentru balsam de rufe


 Politistii de frontiera de la P.T.F. Bors au descoperit 9.850 pachete tigari (197.000 de tigarete) pe care doi cetateni romani incercau sa le introduca ilegal in tara ascunse in cutii de carton inscriptionate cu numele unei firme ce produce balsam de rufe.
 
In data de 03.06.2014, in jurul orei 00.55, la P.T.F Bors, jud. Bihor, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman Denes L, in varsta de 36 ani, care conducea o autoutilitara marca Volkswagen, insotit de Attila P, in varsta de 46 ani, ambii cu domiciliul pe raza jud. Harghita.
La controlul specific efectuat s-au descoperit ascunse, in mai multe cutii de carton inscriptionate cu numele unei firme ce produce balsam de rufe, 9.850 pachete tigarete marca Jing Ling pe care erau aplicate timbre fiscale cu inscriptia "for duty free only" pentru care niciunul dintre barbati nu poseda documente de provenienta.
Attila P. a declarat ca tigarile ii apartin si le-a achizitionat din Ungaria cu scopul de a le comercializa in Romania.
Intreaga cantitate de tigari, in valoare totala de aproximativ 20.000 euro, a fost retinuta in vederea confiscarii, iar cetateanului roman Attila P. i s-a intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita a 10.000 de tigarete si contrabanda.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana