9 septembrie 2014

Pistol cu gaz si munitia aferenta descoperite in microbuzul unui roman


Politistii de frontiera aradeni au depistat un cetatean roman care intentiona sa introduca in tara un pistol cu gaz si munitia aferenta acestuia, fara a poseda autorizatiile necesare.

In data de 08.09.2014, in jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, jud. Arad, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul roman Marian A., in varsta de 33 ani din jud. Buzau, care conducea o autoutilitara marca Mercedes Sprinter, inmatriculata in Romania.
Cu ocazia controlului de frontiera, s-a descoperit, in interiorul unei genti de dama de culoare neagra, un pistol cu gaz, marca Colt Double Eagle, fabricat in Germania, cu un incarcator in care se aflau 8 cartuse, pentru care cel in cauza nu poseda autorizatiile necesare.
In cadrul cercetarilor, soferul a declarat ca pistolul si munitia aferenta nu ii apartin si ca a primit geanta in Suedia de la un cetatean roman, pentru a o transporta pana in Buzau.
Avand in vedere cele constatate, politistii de frontiera au retinut pistolul si munitia aferenta, in vederea confiscarii, iar cetateanului roman i-au fost intocmite actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana