13 octombrie 2014

O femeie, cetatean chinez, a fost depistata la frontiera cu documentul sorei sale


Politistii de frontiera bihoreni au depistat un cetatean chinez care a incercat sa treaca ilegal frontiera, folosindu-se de documentul sorei sale care este rezidenta in Cehia.

In data de 11.10.2014, orele 21.45 la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat pentru a iesi din tara, ca pasagera intr-un autoturism marca BMW, inmatriculat in Ungaria, o persoana de sex feminin care s-a legitimat cu un pasaport eliberat de autoritatile chineze in care avea aplicata o viza de sedere permanenta pe teritoriul Cehiei.
Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca persoana in cauza nu este una si aceeasi cu cea din fotografie, motiv pentru care aceasta a fost condusa la sediul P.F. pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de o femeie, cetatean chinez, in varsta de 41 ani, care a declarat ca pasaportul prezentat apartine sorei sale.
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanei in cauza si cercetarea acesteia sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana