3 noiembrie 2014

Aproximativ 65.000 de pachete cu tigari, descoperite de politistii de frontiera, la granita cu Ucraina

 Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit, intr-un tren incarcat cu material lemnos, un vagon plin cu 45.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana care urma sa intre in tara.Alte 19.300 pachete de tigari au fost confiscate de politistii de frontiera maramureseni, in acest sfarsit de saptamana, iar persoanele implicate sunt cercetate pentru contrabanda.
  • Azi dimineata, in jurul orei 6.00, s-a prezentat pentru a intra in tara, prin P.T.F. Vicsani, jud. Suceava, un tren de marfa cu 20 de vagoane care circula pe ruta Ucraina - Romania si care era incarcat cu material lemnos.
    Echipa mixta, formata din politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Radauti si lucratorii vamali, a efectuat un control asupra trenului, constatandu-se faptul ca, la jumatatea garniturii, unul din vagoane este plin cu colete care contin tigari.
    Astfel, au fost descoperite 33 de colete care contineau aproximativ 45.000 de pachete cu tigari, de provenienta ucraineana.
    Intreaga cantitate de tigari, in valoare de peste 490.000 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii. Mecanicul trenului si ajutorul acestuia, ambii cetateni ucraineni, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda agravanta.
  • La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera maramureseni au mai descoperit, in cadrul unor actiuni pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate, 19.300 pachete de tigari care urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere din Romania.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana