14 noiembrie 2014

Captura importanta de tigari de contrabanda la frontiera de vest


 Politistii de frontiera specializati in combaterea infractionalitatii transfrontaliere din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane si Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat si ridicat in vederea confiscarii aproximativ 150.000 pachete tigari de contrabanda netimbrate, in valoare de 300.000 euro.

Azi dimineata, in jurul orelor 06.45, politistii de frontiera specializati in combaterea infractionalitatii transfrontaliere din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera Romane si Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au desfasurat o actiune complexa care a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile.
Astfel, politistii de frontiera au verificat mai multe mijloace de transport care se deplasau pe comunicatia Arad - Timisoara, ocazie cu care a fost oprit in trafic si un automarfar inmatriculat in Bulgaria, care era condus de un cetatean roman.
In urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, in remorca automarfarului au fost descoperite peste 150.000 pachete tigari marca Marble, netimbrate. Valoarea bunurilor este de aproximativ 300.000 euro.
In cauza sunt continuate cercetarile in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si pentru a se stabili intreaga activitate infractionala, urmand ca la finalizarea verificarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.
Intreaga cantitate de tigari si mijlocul de transport au fost ridicate in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana