3 noiembrie 2014

Minor depistat la frontiera cu cartea de identitate a varului sau


Politistii de frontiera bihoreni au depistat un tanar din judetul Bihor, care incerca sa treaca ilegal frontiera, folosindu-se de cartea de identitate a varului sau.
In data de 02.11.2014, orele 14.20 la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat pentru a iesi din tara, o persoana de sex masculin, care s-a legitimat cu o carte de identitate romaneasca.
Politistii de frontiera bihoreni au sesizat deosebiri de fizionomie intre persoana prezenta la control si cea din fotografia documentului, motiv pentru care au demarat cercetarile.
In urma verificarilor s-a stabilit ca este vorba de un cetatean roman, in varsta de 17 de ani, care dorea sa ajunga in Slovacia la munca, dar fiind minor si neavand acordul parintilor a apelat la varul sau de la care a imprumutat cartea sa de identitate.
Politistii de frontiera bihoreni au intocmit in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana