2 noiembrie 2014

Turisti romani, rasturnati cu ambarcatiunea, salvati de politistii de frontiera


Politistii de frontiera tulceni au intervenit in zona localitatii Sulina din judetul Tulcea, pentru salvarea unor turisti romani, care se rasturnasera cu ambarcatiunea pe fluviul Dunarea, in dreptul Mm 4,5.
In data de 01.11.2014, in jurul orei 18.40, politistii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost sesizati telefonic prin numarul de urgenta 112 ca pe Canalul Sulina, in dreptul Mm 4,5, s-a rasturnat o ambarcatie cu douasprezece persoane la bord.
Politistii de frontiera au actionat operativ, deplasandu-se in zona cu o ambarcatiune rapida conform procedurilor specifice in astfel de cazuri. La scurt timp, persoanele in cauza au fost recuperate din apa si de pe mal de catre echipajul politiei de frontiera si aduse in siguranta in Portul Sulina, unde au fost preluate, pentru investigatii medicale amanuntite, de personalul medical de la Serviciul de Urgenta Sulina.
Cei doisprezece barbati, cu varste cuprinse intre 28 si 46 de ani, se deplasau cu ambarcatiunea de la Sulina la Tulcea, iar in dreptul Mm 4,5 s-au lovit de un obiect plutitor, posibil o buturuga, fapt ce a determinat rasturnarea ambarcatiunii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana