18 decembrie 2014

Doua persoane de sex feminin, cu documentele altor persoane depistate la frontiera


Politistii de frontiera bihoreni au depistat, in ultimele 12 ore, doua persoane de sex feminin, cetateni romani, care intentionau sa treaca ilegal frontiera, folosind cartile de identitate ale altor persoane.
  • In data de 18.12.2014, ora 05.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat la controlul de frontiera, pe sensul de iesire din Romania, ca pasagera intr-un microbuz inmatriculat in Polonia, condus de un cetatean roman, o persoana de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate romaneasca.
    Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca persoana in cauza nu este una si aceeasi cu cea din document, motiv pentru care aceasta a fost condusa la sediul P.F. pentru cercetari.
    In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca este vorba de I.C., in varsta de 20 ani din jud. Dambovita. Aceasta a declarat ca dorea sa-si petreaca sarbatorile in Ungaria, si nu detinea documente de identitate, motiv pentru care a imprumutat cartea de identitate de la o cunostinta.
  • In data de 18.12.2014, ora 00.33, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat la controlul de frontiera, ca pasagera intr-un microbuz inmatriculat in Ungaria, condus de un cetatean roman, o persoana de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate romaneasca.
    Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca persoana in cauza nu este una si aceeasi cu cea din document, motiv pentru care au demarat cercetarile.
    In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de G.G., in varsta de 26 ani domiciliata pe raza judetului Cluj. Aceasta a declarat ca dorea sa calatoreasca in Ungaria in vizita la sotul ei si nu detinea documente de identitate, motiv pentru care a apelat la o cunostinta, care i-a imprumutat cartea de identitate.
Politistii de frontiera au intocmit in ambele cazuri dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea, complicitate la fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana