18 decembrie 2014

Opt utilaje agricole declarate furate din Italia, depistate la Salonta


   Politistii de frontiera bihoreni au depistat, in urma unor perchezitii la sediul unei societati agricole apartinand unui cetatean italian, opt utilaje agricole, in valoare de aproximativ 90.000 de euro, cautate de autoritatile italiene.

La inceputul lunii decembrie a.c., politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Salonta au desfasurat mai multe activitati informativ-operative in urma carora a reiesit faptul ca la sediile unei societati comerciale de pe raza judetului Bihor se afla opt utilaje agricole, declarate furate de autoritatile din Italia.
In urma documentarii cauzei, in data de 17.12.2014 , in jurul orelor 15.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Salonta si S.T.P.F. Bihor au pus in executare doua mandate de perchezitii domiciliare, emise de catre Judecatoria Salonta. Perchezitiile s-au desfasurat la doua adrese din localitatile Avram Iancu si Ciumeghiu, jud. Bihor, in care isi desfasoara activitatea o societate comerciala, al carei administrator este cetateanul italian P.G. , in virsta de 58 de ani.
In urma perchezitiilor, au fost identificate opt utilaje agricole (cositoare, seceratoare, mori etc.), bunuri care figurau in bazele de date ca fiind furate, alerta emisa de autoritatile italiene.
Utilajele agricole, in valoare de aproximativ 90.000 de euro, au fost transportate la sediul I.T.P.F. Oradea pana la finalizarea cercetarilor, iar in cauza politistii de frontiera au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire la furt.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana