17 decembrie 2014

Perchezitii in Iasi si Vaslui pentru destructurarea unui grup infractional specializat in contrabanda cu tigari

 In cadrul unor actiuni complexe pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in traficul ilegal cu produse accizabile, politistii de frontiera din cadrul ITPF Iasi au efectuat, astazi, 23 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Vaslui si Iasi.In urma acestor perchezitii au fost ridicate in vederea confiscarii, aproximativ 6.500 pachete de tigari, 4 autovehicule, importante sume de bani, in lei si valuta, 2 pistoale cu capse si peste 20.500 materiale pirotehnice.
In data de 17 decembrie a.c., politistii de frontiera din judetele Vaslui si Iasi - I.T.P.F.Iasi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, impreuna cu efective de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau, au desfasurat o actiune complexa in vederea destructurarii unui grup infractional organizat, specializat in traficul ilegal cu produse accizabile.

Astfel, pe raza judetelor Vaslui si Iasi, politistii de frontiera au efectuat 23 perchezitii domiciliare, existand suspiciunea ca in respectivele locatii sunt detinute tigari de contrabanda si alte bunuri accizabile.
In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate/indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor: cantitatea de 128.180 tigarete de diferite marci provenite din contrabanda, in valoare de peste 64.000 lei, 4 autovehicule, importante sume de bani, in lei si valuta, 2 pistoale cu capse si peste 20.500 materiale pirotehnice.
In cauza sunt cercetate mai multe persoane, cetateni romani, urmand a fi puse in aplicare 28 mandate de aducere la audieri.
Cercetarile in cauza continua sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana