5 martie 2015

Afgani ascunsi intr-un TIR incarcat cu produse electrocasnice

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascunsi intr-un camion incarcat cu produse electrocasnice, trei cetateni afgani care incercau astfel sa intre ilegal in tara.

In data de 04.03.2015, ora 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui autocamion marca DAF, un cetatean roman in varsta de 46 de ani, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, produse electrocasnice din Turcia pentru Romania.
Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a observat ca partea superioara a prelatei semiremorcii este taiata si recusuta pe interior. In urma controlului amanuntit efectuat asupra compartimentul marfa, printre marfa transportata, au fost descoperite trei persoane de origine afgana care nu vorbeau limba romana si nu detineau documente de identitate.
Soferul a declarat ca nu avea cunostinta despre prezenta celor trei persoane ascunse in autocamion.
Politistii de frontiera giurgiuveni au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, acestea au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana