9 martie 2015

Migranti opriti la frontiera romano-ungara


Politistii de frontiera bihoreni au depistat cinci cetateni iranieni care incercau sa treaca ilegal frontiera romano-ungara, cu intentia de a ajunge in Spatiul Schengen.
In data de 08.03.2015, in jurul orelor 13.00, o patrula formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Salonta, pe timpul executarii unei misiuni specifice, a observat, la aproximativ 300 m fata de linia de frontiera, cinci persoane care se deplasau pe jos, pe camp, spre Ungaria.
Cele cinci persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetari, iar in urma verificarilor efectuate de politistii de frontiera s-a stabilit ca este vorba de cinci cetateani iranieni, trei barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 28 si 34 de ani, care intentionau sa treaca ilegal frontiera de stat, pentru a ajunge in Spatiul Schengen.
Politistii de frontiera au intocmit acte de urmarire penala pentru infractiunea  de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana