25 martie 2015

Minora depistata la frontiera cu documentul altei persoane


Politistii de frontiera aradeni au depistat o minora, cetatean roman care incerca sa treaca ilegal frontiera, folosindu-se de un document de calatorie apartinand altei persoane.
La data de 24.03.2015, orele 10.30 la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a iesi din tara, ca pasagera intr-un autoturism, o persoana de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate romaneasca.
La controlul de frontiera, politistii aradeni au sesizat deosebiri de fizionomie intre persoana in cauza si cea din fotografie, motiv pentru care aceasta a fost condusa la sediul P.F. pentru cercetari.
Astfel s-a constatat faptul ca persoana in cauza este minora S.M., in varsta de 16 ani, domiciliata pe raza judetului Tulcea, care a declarat ca documentul prezentat la control l-a primit de la un cetatean roman a carui identitate nu o cunoaste. A recurs la aceasta metoda deoarece intentiona sa ajunga in Suedia, dar nu avea acordul parintilor.
Politistii de frontiera aradeni au intocmit in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana