3 martie 2015

Tigari ascunse in autoturism depistate in P.T.F. Siret


Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse intr-un autoturism, in bara fata si spatarele scaunelor, 250 pachete de tigari de provenienta ucraineana. Soferul masinii a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei, iar tigarile in valoare de 305 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.
In seara zilei de 1 martie a.c., in jurul orei 22.30 s-a prezentat in P.T.F. Siret, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean V. Vasyl, de 20 ani, conducand un autoturism marca Kia, inmatriculat in Ucraina.
Existand suspiciuni ca acesta transporta tigari de provenienta ucraineana, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra masinii.
Astfel, a fost descoperita ascunsa intr-un locas special amenajat in bara din fata si in spatarele scaunelor din spate ale autoturismului 250 pachete de tigari, marca Marble, de provenienta ucraineana.
Tigarile in valoare de 305 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.
Totodata, autoturismul in valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat de catre lucratorii vamali deoarece avea confectionat locas special amenajat pentru transportul tigarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana