10 martie 2015

Trei migranti ascunsi intr-un camion cu articole din plastic, descoperiti la P.T.F. Calafat


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit trei barbati ascunsi intr-un camion cu articole din plastic, care intentionau astfel sa intre ilegal in tara.
In data de 10.03.2015, ora 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Mercedes, un cetatean turc, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, articole din plastic din Turcia pentru Germania.
Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit in compartimentul marfa, printre marfa transportata, trei persoane de sex masculin care nu vorbeau limba romana si nu detineau documente de identitate.La cercetari, soferul camionului a declarat ca nu avea cunostinta despre prezenta barbatilor in mijlocul de transport.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, camionul, soferul turc si cei trei migranti au fost predati Politiei de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana