18 aprilie 2015

BMW furat din Italia, oprit la Urziceni


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Urziceni au depistat un autoturism marca BMW 520D, in valoare de 28.500 de euro care este semnalat ca fiind furat din Italia.
Ieri, 17 aprilie a.c., in jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera un cetatean roman din judetul Satu Mare care conducea un autoturism marca BMW 520D, an fabricatie 2013.
La efectuarea controlului politistii de frontiera au facut verificari ocazie cu care au constatat ca autoturismul figura ca fiind furat din Italia alerta fiind introdusa prin Interpol de autoritatile italiene din luna decembrie 2014.
Conducatorul auto, N. Sandor de 33 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este semnalat furat.
Masina, in valoare de peste 28.500 euro, a fost indisponibilizata la sediul politei de frontiera pana la finalizarea cercetarilor, iar in cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire.
 

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana