7 aprilie 2015

Peste 6.000 pachete de tigari de contrabanda ascunse in podeaua si bara unui autoturism, descoperite la P.T.F. Galati-rutier


   Politisti de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu lucratori vamali au descoperit, in locuri special amenajate in podeaua si bara fata a unui autoturism, ascunse si nedeclarate peste 120.000 de tigarete, pe care un tanar cu dubla cetatenie intentiona sa le introduca ilegal in Romania.
Astazi, in jurul orei 10.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un autoturism marca Peugeot, Valeriu C., cu dubla cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 26 ani.
Detinand informatii despre faptul ca tanarul are preocupari in sfera transportului tigaretelor de contrabanda, politistii de frontiera si inspectorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport, in urma caruia au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in locuri special amenajate in podeaua si bara fata a autoturismului, 123.800 de tigarete marca Ashima, fara timbru de acciza.
La cercetari, tanarul a declarat ca nu avea cunostinta despre existenta tigarilor ascunse, el avand doar rolul de a transporta autoturismul pana in municipiul Galati.
Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor, in valoare de 11.700 lei si autoturismului in valoare de 19.800 lei in vederea confiscarii, iar persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana