23 aprilie 2015

Substante dopante si tigari descoperite de cainele Nava


In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, Nava - canele apartinand politiei de frontiera romane specializat in detectarea substantelor interzise a descoperit, ascunse in bagajele apartinand unui barbat, substante dopante cu grad mare de risc (55 fiole si 420 tablete) si 1.160 tigarete de provenienta R. Moldova.
In data de 23 aprilie a.c., in jurul orelor 00.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita / I.T.P.F. Iasi, pentru a intra in tara, in calitate de pasager intr-un microbuz, cetateanul romana Ion N., in varsta de 34 ani.
Pe timpul controlului de frontiera efectuat, de catre echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, insotiti de Nava, cainele de serviciu apartinand politiei de frontiera specializat in detectarea substantelor interzise, acesta din urma a devenit agitat si a dat semnale specifice de detectie a substantelor interzise.
In urma controlului efectuat asupra bagajelor personale ale lui Ion N., pasager in microbuz au fost descoperite, ascunse in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 55 fiole (Testosterona, Parabolan, Aquatest, Nandrolona D), 420 tablete de Danabol toate fiind incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008, precum si 58 pachete tigari, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova, in valoare totala de 261 lei.
Conform prevederilor legale, a fost dispusa masura retinerii bunurilor in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 35.000 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana