21 aprilie 2015

Un migrant si-a pus viata in pericol, incercand sa treaca ilegal frontiera ascuns sub remorca unui camion


  Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un barbat care incerca sa intre ilegal in Romania.
In data de 20.04.2015, ora 07.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetatean ceh, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, dulapuri metalice din Turcia pentru Ungaria.
Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit, ascuns pe osia remorcii camionului, asezat pe rotile de rezerva ale mijlocului de transport, un barbat de origine afro-asiatica.
Acesta nu avea asupra sa niciun document de identitate si nu vorbea nicio limba de circulatie internationala, iar la cercetari, soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva sub camionul sau, pe osia mijlocului de transport.
Conform protocolului romano - bulgar, camionul, conducatorul auto si persoana in cauza au fost preluate de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana