24 aprilie 2015

Un sirian ascuns sub semiremorca unui camion, descoperit la frontiera romano-bulgara


   Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetatean sirian care incerca astfel sa intre ilegal in tara.
In data de 23.04.2015, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetatean turc, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, role de hartie din Turcia pentru Ungaria.
Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a descoperit ascuns, pe osia remorcii camionului, un barbat de origine afro-asiatica care nu aveau asupra sa niciun document de identitate si nu vorbea nicio limba de circulatie internationala.
La cercetari s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul sirian Husein H., in varsta de 25 de ani. Soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe osia mijlocului de transport.
Conform protocolului romano - bulgar, camionul, conducatorul auto si persoana in cauza au fost preluate de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana