12 mai 2015

Aproximativ 25.000 de pachete cu tigari descoperite de politistii de frontiera ascunse intr-un TIR cu mobila


  Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit aproximativ 25.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana ascunse printre componente de mobilier transportate intr-un TIR condus de un cetatean roman.
Tigarile in valoare de 222.000 lei au fost confiscate iar soferul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.
Azi noapte, in jurul orei 01.00, un echipaj al politiei de frontiera de la S.P.F. Sighetu Marmatiei, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, un tir marca Iveco, condus de cetateanul roman Ioan O., de 52 de ani, domiciliat pe raza jud. Cluj.
Din actele prezentate la control de catre conducatorul auto reiesea faptul ca acesta transporta componente de mobilier.
Avand suspiciuni cu privire la marfa transportata, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit in semiremorca autotrenului, ocazie cu care au fost descoperite, printre marfa transportata, mai multe colete cu tigari de provenienta ucraineana.
TIR-ul, conducatorul auto si tigarile au fost duse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor, unde s-a procedat la inventarierea coletelor rezultand cantitatea de 24.930 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.
Conducatorul auto este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari, in valoare de 222.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii.
Totodata, TIR-ul si remorca acestuia au fost indisponibilizate la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana