14 mai 2015

Autoturism de lux BMW X5 cautat in Italia, descoperit in Constanta


Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat in municipiul Constanta un autoturism de lux marca BMW model X5, declarat furat de autoritatile din Italia, pe care un cetatean roman il achizitionase fara a cunoaste faptul ca acesta era cautat in vederea confiscarii.
In data de 14.05.2015, in jurul orei 14.00, politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Constanta, in cooperare cu politisti din cadrul Compartimentului Furturi Auto al I.P.J. Constanta, au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului international cu autoturisme furate, in urma careia au identificat, in municipiul Constanta, un autoturism de lux marca BMW model X5 despre care detineau informatii ca este cautat in vederea confiscarii.
La volanul autoturismului oprit in trafic se afla cetateanul roman S.M.T, in varsta de 34 de ani, domiciliat in municipiul Constanta, care a declarat faptul ca este proprietarului bolidului de lux.
Condus la sediul Garzii de Coasta pentru verificarile specifice, conducatorul auto a declarat ca a intrat in posesia autoturismului in urma unui schimb de autovehicule, plus o suma de bani pe care a platit-o in rate unui alt cetatean roman, fara a cunoaste faptul ca autoturismul achizitionat este declarat furat.
Politistii de frontiera au indisponibilizat autoturismul in cauza, declarat furat de autoritatile din Italia din data de 16.09.2011 si evaluat la aproximativ 30.000 de euro, in vederea continuarii cercetarilor si au intocmit in cauza dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tainuire, fapta prevazuta si sanctionata de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana