8 mai 2015

Cetatean irakian, ascuns sub o patura, depistat la frontiera


   Politistii de frontiera aradeni au descoperit, o patura aflata in spatele scaunului soferului unui autoturism, un barbat care incerca astfel sa treaca ilegal frontiera, fiind ajutat de trei cetateni bulgari.
In data de 08.05.2015, in jurul orei 01.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - jud. Arad, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul bulgar Krasimir K., in varsta de 35 ani, care conducea un autoturism marca Opel Zafira, inmatriculat in Bulgaria.
In autoturism se aflau ca pasageri alte doua persoane adulte, cetateni bulgari, numitii Filipov M. si Shinka I.
Cu ocazia controlului, a fost descoperita o persoana de sex masculin, ascunsa pe podea - in spatele scaunului soferului, acoperita cu o patura.
Politistii de frontiera au demarat cercetarile, ocazie cu care a rezultat faptul ca barbatul ascuns este cetatean irakian, se numeste Darwesh S. si are 19 ani. De asemenea, lucratorii nostri au stabilit ca soferul bulgar avea permisul de conducere suspendat.
Avand in vedere cele mentionate, politistii de frontiera au intocmit acte de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de trafic de migranti celor trei cetateni bulgari si pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul avand dreptul de a conduce suspedat numitului Krasimir K., iar cetateanului irakian pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana