26 mai 2015

Cetatean roman, ascuns sub o patura, depistat la frontiera


Politistii de frontiera bihoreni au descoperit, ascuns sub o patura in portbagajul unui autoturism, un tanar care incerca astfel sa treaca ilegal frontiera, fiind ajutat de doi cetateni romani.
In data de 26.05.2015, in jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors - jud. Bihor, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Robert Iulian B., in varsta de 27 ani, care conducea un autoturism marca BMW, inmatriculat in Romania. In autoturism se afla ca pasager cetateanul  roman Vilmos Tiberiu G., in varsta de 19 ani.
Cu ocazia controlului, in portbagajul autoturismului, sub o patura de culoare rosie, a fost descoperita ascunsa o persoana de sex masculin.
Politistii de frontiera au demarat cercetarile, ocazie cu care a rezultat faptul ca barbatul ascuns este cetatean roman, se numeste Ioan G. si are 19 ani. Acesta a declarat ca a recurs la aceasta metoda, deoarece nu avea documentul de identitate la el si intentiona sa ajunga in Austria.
Avand in vedere cele mentionate, politistii de frontiera au intocmit acte de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de trafic de migranti celor doi cetateni romani aflati in masina, iar tanarului ascuns in portbagaj pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana