6 mai 2015

Doua tractoare cautate de autoritatile italiene, depistate la P.T.F. Nadlac


  Politistii de frontiera aradeni au depistat doi cetateni romani care intentionau sa introduca cu documente false in Romania doua tractoare marca Massey Ferguson, care erau semnalate de catre autoritatile italiene ca bunuri cautate pentru confiscare.
In data de 05.05.2014, in jurul orelor 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, jud. Arad, s-au prezentat pentru a intra in tara cetatenii romani Ion E. si Cristian N., in varsta de 27 si 29, ambii cu domiciliul in jud. Mehedinti care conduceau doua autoutilitare marcile Fiat si Iveco.
Soferii transportau doua tractoare agricole marca Massey Ferguson, pentru care au prezentat doua facturi emise pe numele a doua persoane fizice din jud. Mehedinti.
Cu ocazia controlului politistii de frontiera au constatat ca facturile nu erau conforme cu cele autentice, fapt pentru care au extins cercetarile.
In urma verificarilor in bazele de date, politistii de frontiera aradeni au constatat faptul ca cele doua utilaje figureaza ca fiind bunuri cautate pentru confiscare, alerte emise de autoritatile din Italia in data de 05.05.2015.
Fata de cele constatate cei doi barbati au declarat ca nu stiau ca cele doua utilaje sunt cautate de autoritatile italiene si ca le-au cumparat de la o firma din Parma contra sumei de 2.000, respectiv 1.700 de euro.
Avand in vedere cele constatate, politistii de frontiera cerceteaza cele doua persoane in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire la furt, iar utilajele, in valoare de 3.700 de euro au fost indisponibilizate la sediul sectorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana