13 mai 2015

O adolescenta de 15 ani s-a ascuns intr-un microbuz, pentru a merge cu iubitul in Spania


 Politistii de frontiera aradeni au descoperit o minora ascunsa sub o patura intr-un microbuz, care intentiona astfel sa treaca ilegal frontiera romano-maghiara pentru a ajunge la munca in Spania.
In data de 13.05.2015, in jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand - jud. Arad, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Ionut C., in varsta de 19 ani, din jud. Dolj, care conducea un microbuz marca Ford, inmatriculat in Spania. In microbuz mai calatoreau si parintii acestuia, Florin C. si Alina C.
Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera aradeni au descoperit o adolescenta, ascunsa intre banchetele din spate ale masinii, acoperita cu o patura.
Lucratorii nostri au demarat cercetarile, ocazie cu care s-a constat ca persoana in cauza este M.D.C., in varsta de 15 ani, domiciliata pe raza judetului Dolj, care a declarat ca a recurs la aceasta metoda deoarece dorea sa ajunga in Spania, impreuna cu iubitul ei (soferul microbuzului) pentru a-si gasi de lucru si nu avea acordul parintilor pentru a pleca din tara.
Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanelor in cauza si au intocmit actele de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la trecere ilegala a frontierei de stat, respectiv pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana