26 mai 2015

Range Rover Evoque cautat in Italia, depistat in P.T.F Bors


Politistii de frontiera de la P.T.F. Bors au depistat un cetatean roman care intentiona sa introduca ilegal in tara, un autoturism Range Rover Evoque cautat de autoritatile italiene in vederea confiscarii.
In data de 24.05.2015, in jurul orelor 05.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors - I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul roman Zsolt Gheorghe V., in varsta de 36 ani, cu domiciliul in judetul Bihor, conducand un autoturism marca Range Rover Evoque, an de fabricatie 2013, inmatriculat in Italia.
Avand suspiciuni asupra legalitatii documentelor autoturismului, politistii de frontiera bihoreni au efectuat verificari in bazele de date stabilindu-se ca autoturismul figureaza ca "bun cautat in vederea confiscarii", alerta emisa de autoritatile italiene, la data de 21.04.2015.
Barbatul a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca masina pe care o conduce este cautata de catre autoritatile italiene. El doar trebuia sa transporte autoturismul pentru un conational din Ungaria in Romania, contra unei sume de bani pe care urma sa o stabileasca ulterior.
Avand in vedere cele constatate, autoturismul in valoare de aproximativ 40.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F Oradea.
Cetateanului in cauza i s-au intocmit actele de urmarire penala pentru infractiunea de tainuire, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana