7 mai 2015

Urmarit international retinut in P.T.F. Petea


Un barbat cu dubla cetatenie romano-moldoveana, dat in urmarire internationala, a fost retinut de politistii de frontiera in P.T.F. Petea, acesta fiind cautat de catre autoritatile din Republica Moldova pentru savarsirea unor infractiuni prin violenta.
In data de 5 mai 2015, in jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, un barbat cu duba cetatenie romano-moldoveana, Denis I. in varsta de 25 de ani.
In urma controlului efectuat in bazele de date, politistii de frontiera au constatat ca barbatul figureaza ca fiind urmarit international.
Denis I. era cautat de catre autoritatile din Republica Moldova prin Interpol in vederea predarii si arestarii pentru savarsirea de infractiuni prin violenta.
Barbatul a fost predat de politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Satu Mare, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana