31 iulie 2015

BMW X5 cautat de autoritatile italiene, indisponibilizat de politistii de frontiera mehedinteni


Un autoturism marca BMW X 5 a fost indisponibilizat de catre politistii de frontiera mehedinteni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Portile de Fier I, deoarece era semnalat ca bun cautat pentru confiscare de catre autoritatile din Italia.
In data de 31.05.2015, ora 05.45 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Portile de Fier I - I.T.P.F. Timisoara pentru a efectua formalitatile de control al documentelor de calatorie cetateanul sarb P. Dragan, in varsta de 28 de ani, care conducea un autoturism de teren marca BMW X5, cu numere de inmatriculare de Austria.
Utilizand profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate si existand suspiciuni in legatura cu modul legal de detinere al autoturismului condus de catre cetateanul sarb, politistii de frontiera mehedinteni au cercetat amanuntit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de catre acesta.
Verificarile efectuate in bazele de date nationale au stabilit ca autoturismul figureaza ca fiind bun cautat pentru confiscare de catre autoritatile din Italia din anul 2011.
Autoturismul, in valoare de 25.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinti urmand ca la definitivarea cercetarilor sa fie inapoiat proprietarului de drept.
In cauza se efectueaza cercetari pentru a se stabili daca fapta constatata de catre politistii de frontiera intruneste elementele constitutive ale infractiunii de tainuire la furt.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana