20 iulie 2015

Cetatean bulgar cu documentele fratelui sau, depistat la P.T.F. Calafat


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat un cetatean bulgar care a incercat sa intre ilegal in tara cu documentele de calatorie ale fratelui sau.
In data de 17.07.2015, in jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autoturism marca Daewoo, un cetatean bulgar, in varsta de 45 de ani, alaturi de care calatorea ca pasager, o alta persoana de sex masculin.
Procedand la verificarea documentelor, politistii de frontiera doljeni au constatat ca, in cazul pasagerului, persoana prezenta in punct nu este una si aceeasi cu cea din fotografia documentului de identitate.
In urma cercetarilor, s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul bulgar Filip B., in varsta de 34 de ani, iar documentele prezentate la control apartin fratelui acestuia. Fata de cele constatate, barbatul a declarat ca a luat din greseala documentele fratelui sau.
Si in acest caz, politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanei in cauza aceasta fiind predata Politiei de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale, conform protocolului romano - bulgar.
 

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana