20 iulie 2015

Doi bulgari ascunsi printre bagaje, descoperiti la P.T.F. Calafat


   Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit doi cetateni bulgari ascunsi intr-un microbuz, printre bagaje, care incercau in acest mod sa intre ilegal in Romania, deoarece aveau interdictie de a parasi Bulgaria.
In data de 19.07.2015, la ora 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui microbuz marca Ford Transit, cetateanul bulgar Yliev M., in varsta de 47 de ani, care transporta bagaje personale.
Procedand la verificarea mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a observat doua persoane de sex masculin, ascunse printre bagajele transportate, asupra lor gasindu-se doua carti de identitate, eliberate de autoritatile bulgare.
La cercetari, acestia au declarat ca au recurs la aceasta metoda deoarece stiau ca au interdictie de a parasi tara, fiind cercetati pentru furt.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana