1 iulie 2015

Mercedes semnalat furat in Germania,depistat de politisti de frontiera giurgiuveni


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Mercedes, care figura ca fiind furat din Germania.
In data de 30.06.2015, ora 06.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera cetateanul roman Daniel B., in varsta de 21 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes320, inmatriculat in Germania.
La controlul documentelor, politistii de frontiera au constatat ca proprietarul autoturismului era o alta persoana, fapt pentru care, avand suspiciuni cu privire la dreptul de folosinta a masinii au fost efectuate verificari suplimentare. Astfel, s-a stabilit ca autoturismul marca Mercedes 320 este semnalat in bazele de date ca fiind furat din Germania.
Soferul a declarat ca a cumparat masina de la un cetatean roman, in schimbul sumei de 12.000 euro si nu avea cunostinta despre faptul ca aceasta figureaza ca fiind furata.
Politistii de frontiera giurgiuveni au intocmit persoanei in cauza acte premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu pana la solutionarea cauzei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana