31 iulie 2015

Migrant ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Giurgiu


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un barbat, care incerca astfel sa intre ilegal in tara.
In data de 30.07.2015, ora 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca DAF, un cetatean roman, care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, textile din Turcia pentru Romania.
Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit, ascunsa sub remorca, asezata pe suportul rotilor de rezerva, o persoana de sex masculin. Barbatul nu aveau asupra sa niciun document de identitate si nu vorbea nicio limba de circulatie internationala. La cercetari, soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe osia mijlocului de transport.
Conform protocolului romano - bulgar, persoana in cauza a fost preluata de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana