12 septembrie 2015

Autoturism de lux marca BMW model X6 cautat in Elvetia, descoperit in Constanta


Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, in cooperare cu politisti din cadrul I.P.J. Constanta, au depistat in municipiul Constanta un autoturism marca BMW model X6 declarat furat de autoritatile din Elvetia.
In data de 11.09.2015, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, in cooperare cu politisti din cadrul I.P.J. Constanta - Compartimentul Furturi Auto, au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate, in urma careia au identificat si oprit in trafic, in municipiul Constanta, un autoturism marca BMW model X6, condus de cetateanul roman N.A., in varsta de 38 de ani.
Verificarile au stabilit ca autoturismul in cauza este semnalat ca fiind "bun cautat pentru confiscare", de autoritatile din Elvetia, fiind declarat furat din data de 29.08.2014.
In cadrul cercetarilor, persoana in cauza, domiciliata in municipiul Constanta, a declarat ca a cumparat autoturismul fara a cunoaste faptul ca acesta figureaza ca fiind furat.
Politistii de frontiera au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 de euro, la sediul Garzii de Coasta in vederea continuarii cercetarilor si au intocmit in cauza dosar penal pentru savarsirea infractiunii de "tainuire", fapta prevazuta si sanctionata de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana