11 septembrie 2015

Tigari ascunse in roata de rezerva si cutii cu prajituri


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat 6.218 pachete tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 53.266 lei.
  • Azi dimineata, in jurul orei 1.00, la P.T.F. Siret - jud. Suceava s-a prezentat pentru a intra in tara, cetateanul roman Ioana R., in varsta de 28 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Botosani, conducand un autoturism marca Opel.

    Existand suspiciuni ca persoana in cauza transporta tigari de provenienta ucraineana, politistii de frontiera impreuna cu lucratorii vamali au efectuat un control amanuntit asupra masinii, persoanei si bagajelor acesteia.

    Astfel, a fost descoperita, ascunsa in roata de rezerva a autoturismului, precum si in cutii de prajituri, cantitatea de 218 pachete de tigari, de diferite marci, cu timbru ucrainean.

    Tigarile in valoare de aproximativ 266 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 7.000 lei.
  • De asemenea, pe timpul unor misiuni de supraveghere si control la frontiera de stat, politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, in apropierea frontierei de stat, ascunse in vegetatie, 6.000 pachete tigari, de diferite marci, de provenienta ucraineana.

    Tigarile, in valoare de 53.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se desfasoara activitati in vederea depistarii persoanelor implicate si tragerea la raspundere a acestora.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana