30 noiembrie 2015

Actiuni comune de asigurare a ordinii publice şi creşterii gradului de siguranţă la frontiera de Sud-Vest a Romaniei

Începând cu data de 30.11.2015, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi  Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara vor  acţiona în baza unui plan comun de menţinere, asigurare a ordinii publice şi creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, atât în punctele de trecere a frontierei de stat, cât şi la frontiera verde. Acţiunile comune se vor derula în perioada sărbătorilor de iarnă, pe raza a trei judeţe.
 
În acest sens, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a dispus toate măsurile aflate în competenţa instituţiei, pentru asigurarea unui control operativ atât în punctele de trecere a frontierei de stat, cât şi la frontiera verde. Astfel, s-au luat măsuri de suplimentare a personalului care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi de creştere a numărului arterelor de control din punctele de frontieră. Totodată, lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Timişoara vor asigura ordinea şi liniştea publică în punctele de trecere a frontierei de stat şi vor acorda sprijin poliţiştilor de frontieră în funcţie de situaţiile care apar pe timpul executării misiunilor.
Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara va continua să întreprindă măsuri ferme în toate zonele de competenţă, respectiv va continua cooperarea inter-instituţională cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, pentru combaterea eficientă a infracţionalităţii transfrontaliere.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana