23 noiembrie 2015

BMW X6 furat din Olanda, depistat in P.T.F. Siret


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au depistat un autoturism marca BMW X6, in valoare de peste 130.000 lei, care figureaza ca fiind furat din Olanda.
In data de 22.11.2015, in jurul orei 19.30, s-a prezentat in P.T.F. Siret, judetul Suceava, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Daniel V., in varsta de 36 de ani, conducand un autoturism marca BMW X6.
La control, politistii de frontiera au efectuat verificari in bazele de date, ocazie cu care au constatat ca autoturismul figura ca fiind furat din Olanda, alerta fiind introdusa de autoritatile din tara respectiva, in luna aprilie 2015.
Soferul a declarat politistilor de frontiera ca autoturismul apartine unei societati comerciale si nu stia ca acesta face obiectul unei infractiuni.
Drept urmare, autoturismul fabricat in anul 2011, in valoare de peste 130.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Radauti pana la finalizarea cercetarilor, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana