9 noiembrie 2015

Tigari de peste 50.000 lei ridicate de politistii de frontiera in urma unei perchezitii


Politistii de frontiera botosaneni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani, au desfasurat o perchezitie domiciliara la o persoana din judetul Botosani suspecta de implicare in activitati ilicite in sfera contrabandei cu tigari. Din locuinta persoanei, politistii de frontiera au ridicat 5.586 pachete tigari marca Ritm, in valoare de 50.213 lei, iar barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.
Pentru valorificarea unor informatii detinute politisti botosaneni au organizat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari.
Astfel, in data de 08 noiembrie a.c., politistii de frontiera sub coordonarea procurorului sef din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani, cu autorizarea Judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Darabani, s-au deplasat intr-o localitate de pe raza judetului Botosani, la domiciliul cetateanului roman S.R., in varsta de 43 ani, despre care aveau date ca are preocupari in sfera infractiunii de contrabanda.
In urma perchezitiei a fost descoperita cantitatea de 5.586 pachete de tigari, marca Ritm, cu timbru de acciza R. Moldova, in valoare de 50.213 lei, tigarile fiind ridicate in vederea confiscarii.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar fata de barbat a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore.
In cauza, cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana