23 noiembrie 2015

Urmarit international retinut in P.T.F. Petea


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Petea - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au retinut un bistritean dat in urmarire internationala, acesta fiind cautat de catre autoritatile italiene pentru executarea unei pedepse cu inchisoarea.
In data de 22 noiembrie 2015, in jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare in Romania, cetateanul roman Daniel P., domiciliat pe raza judetului Bistrita Nasaud, in varsta de 42 de ani.
In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca barbatul figureaza ca fiind urmarit international.
Bistriteanul era cautat de catre autoritatile din Italia, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 25 ani, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate in forma continuata la rapire, prostitutie, amenintare si viol.
Barbatul a fost predat de politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Satu Mare, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana