23 decembrie 2015

A incercat sa-si scoata copilul din tara ascuns sub patura


  Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au depistat, ascuns sub o patura intr-un microbuz, un copil in varsta de 7 ani, pe care mama lui a incercat sa-l scoata ilegal din tara deoarece uitase documentele acasa.
Marti, 22 decembrie a.c., in jurul orei 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judetul Satu Mare, pe sensul de iesire din tara, s-a prezentat cetateanul roman Adrian P., in varsta de 26 ani, domiciliat pe raza judetului Suceava, sofer al unui microbuz inmatriculat in Germania, in care se mai afla ca pasagera o femeie.
Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au descoperit, pe bancheta din spate a microbuzului, langa persoana de sex feminin, ascuns sub o patura, un copil.
La cercetari, lucratorii nostri au stabilit faptul ca femeia, Camelia M., in varsta de 38 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Suceava, este mama minorului ascuns, in varsta de 7 ani. Persoana in cauza a declarat ca a recurs la aceasta metoda pentru ca intentiona sa plece in Germania, la sotul ei si a uitat acasa documentele de calatorie ale minorului.
Politistii de frontiera au intrerupt calatoria femeii si a fiului ei si in cauza efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la tentativa de iesire din tara prin trecere ilegala a frontierei de stat.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana