3 decembrie 2015

Minora, cetatean roman, cu carte de identitate falsa, depistata la frontiera


Politistii de frontiera aradeni au depistat o minora care a incercat sa treaca ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate romaneasca falsa.
In data de 02.12.2015, ora 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a iesi din tara, ca pasagera intr-un autocar care circula pe relatia Romania - Italia, o persoana de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea romaneasca.
La controlul specific, politistii de frontiera aradeni au constatat ca documentul prezentat la control nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, motiv pentru care au demarat cercetarile.  Astfel, s-a stabilit ca persoana in cauza este E.C., in varsta de 16 ani, din jud. Gorj. Aceasta a declarat ca intentiona sa ajunga in Italia la un prieten si deoarece nu avea acordul parintilor si-a procurat documentul prezentat la control de la un barbat a carui identitate nu o cunoaste.
Politistii de frontiera aradeni fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana