22 decembrie 2015

Patru urmariti general depistati la frontiera


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Bors - I.T.P.F. Oradea au depistat, in ultimele 24 de ore, patru cetateni romani, care figurau in bazele de date ca fiind urmariti general, alerte emise de autoritatile romane, acestia avand de executat pedepse privative de libertate pentru savarsirea de diverse infractiuni.
  • In data de 21.12.2015, ora 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, calatorind ca pasager intr-autoturism, cetateanul roman Aurel C., de 37 de ani, domiciliat pe raza judetului Neamt.

    Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei in cauza era emis un mandat de arestare, aceasta avand de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 8 luni pentru infractiunea de ultraj.
  • Tot in data de 21.12.2015, dupa numai cateva ore, in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de iesire din tara, cetateanul roman Marius C., de 38 de ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

    Si in acest caz, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei in cauza era emis un mandat de arestare, aceasta avand de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 5 ani pentru infractiuni de inselaciune.
  • La acelasi punct de trecere a frontierei, in intervalul orar 19.40-21.00, s-au prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, pe sensul de intrare in tara, calatorind ca pasageri in autocare, alti doi cetateni romani Adrian S., de 36 de ani, domiciliat pe raza judetului Mures si Vasile B., de 21 ani, domiciliat pe raza judetului Olt, ambii fiind cautati de autoritatile romane pentru savarsirea de infractiuni pe teritoriul Romaniei. Acestia aveau de executat pedepse cu inchisoarea de 2 ani si 6 luni pentru infractiuni economice, respectiv 3 ani si 10 luni pentru talharie.
In toate cazurile politistii de frontiera au procedat la retinerea barbatilor si predarea acestora unor echipe operative din cadrul I.P.J Bihor in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana