8 martie 2016

Minor ascuns in portbagaj, depistat la frontiera


  Politistii de frontiera aradeni au descoperit, in portbagajul unei masini, sub bagaje, un baiat in varsta de 7 ani, care a fost ascuns de mama lui, cu intentia de a fi trecut ilegal frontiera romano-maghiara.
In data de 08.03.2016, in jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Varsand - jud. Arad, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Cristian H., in varsta de 25 ani, domiciliat in jud. Constanta, care conducea un autoturism marca Opel, inmatriculat in Franta. In autoturism mai calatoreau ca pasageri alti trei cetateni romani, o femeie si doi barbati.
Cu ocazia controlului autoturismului, politistii de frontiera au descoperit ascuns in portbagaj, acoperit cu bagaje si haine, un minor in varsta de 7 ani.
Politistii de frontiera au demarat cercetarile, ocazie cu care au stabilit ca mama minorului, pasagera in autoturism, se numeste Flavia F., in varsta de 22 ani si are domiciliul pe raza judetului Olt. Tanara mama a declarat ca a recurs la aceasta metoda deoarece nu detine documente de calatorie valabile pentru baiat si dorea sa ajunga cu acesta in Franta.
In cauza, politistii de frontiera au intocmit celor patru persoane adulte acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana