18 aprilie 2016

Minora ascunsa sub o haina, depistata la frontiera


Politistii de frontiera aradeni au descoperit o fetita, in varsta de 5 ani, care a fost ascunsa de mama ei in spatele scaunului soferului, sub o geaca, cu intentia de a fi trecuta ilegal frontiera romano-maghiara, deoarece nu detinea documente legale.
In data de 15.04.2016, in jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - Nagylak, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Doru D., in varsta de 44 ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Opel, inmatriculat in Romania.
In autoturism mai calatorea, ca pasager, Ioana D., in varsta de 26 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Bucuresti.
Cu ocazia controlului autoturismului, politistii de frontiera au descoperit, ascunsa in spatele scaunului soferului, acoperita cu o geaca, o minora in varsta de 5 ani.
Politistii de frontiera au demarat cercetarile, ocazie cu care, mama minorei, Ioana D., a precizat ca a recurs la aceasta metoda deoarece nu detine documente de calatorie valabile pentru copil si dorea sa ajunga cu aceasta in Italia.
In cauza, politistii de frontiera au intocmit actele de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat pentru sofer si mama, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana